A klíma téliesítéséről bővebben

2017.10.26. | Hírek

Ahogy változnak az évszakok nemcsak az embereknek kell fizikailag és lelkileg is felkészülniük az új időszakra, hanem közvetlen környezetüknek is, ezért például értelemszerűen az őszi időszak kezdetekor egy időre búcsút kell mondani a nyárhoz kapcsolódó eszközökről. Azonban e téren kivételt képezhetnek a légkondicionálók, ugyanis egyre több márka forgalmaz olyan berendezéseket, melyektől nem kell a hidegben megválni, hiszen télen a fűtéshez is alkalmazhatóak!

Ahhoz, hogy használhatóvá váljanak a hidegben is a légkondicionálók, fontos, hogy figyelembe vegye az extrém hőingadozásokat és az alacsony hőmérsékletet, mert a berendezések csak bizonyos hőfokig működnek rendeltetésszerűen. Nagyjából mínusz 20 oC alatti használat során az alkatrészek tönkremehetnek, emiatt dönthet a berendezések téliesítése mellett!

légkondicionáló téliesítő szett két fő részből, fűtőszálból és a ventilátorból áll, melyeknek egyetlen hátránya, hogy a berendezés így csak mínusz 6 és 8 oC-os külső levegő hőmérséklet esetén használható, és a téli hónapokban gyakran ennél is hidegebb van.

Fontoltja meg, mi a legjobb megoldás az Ön számára, és amennyiben egész évben használná készülékét, bátran keressen minket klíma szerelés kapcsán!


Elérhetõségek
Telefon:+3620 9-240-112
+361 794-7302
E-mail:horvath.tamas@horvathklima.hu