Klíma karbantartás, légkondi karbantartás

KapcsolatReferenciák

Klíma karbantartás nélkül ne indítsa be a készüléket!

Klíma karbantartás Budapesten, rugalmas, megbízható szolgáltatás keretein belül. Segítünk, hogy minél hamarabb használhassa készülékét!

A nyárias időjárás évről évre egyre váratlanabbul robban be a mindennapokba. Sokan nem igazán tudnak igazodni ehhez a helyzethez, nagyon nehezen viselik a hirtelen jelentkező forróságot. Közülük egyesek ilyenkor attól sem riadnak vissza, hogy beindítsák a még ki nem tisztított klímaberendezésüket, azonban ez rendkívül kockázatos. Ha csak rövid időre kapcsolja be az ember a készüléket, azzal is komolyan veszélyeztetheti a saját és mások egészségét. A légkondicionálóban megtelepedett penész spórái percek alatt ellephetik a levegőt, amelyek a szervezetbe jutva súlyos egészségügyi szövődményeket, betegségeket is eredményezhetnek. Nem érdemes megkockáztatni ezt, a problémák elkerülésének érdekében célszerű higgadtnak maradni a kellemetlen hőmérséklet mellett is, és mihamarabb felkeresni bennünket a klíma karbantartásért!

Csapatunk Budapesten a klíma karbantartás terén szakszerű segítséget tud biztosítani a felhasználók számára. Megéri profikra bízni a berendezés kitisztítását, hiszen nagyon pontosan, precízen dolgozunk, a legapróbb részletekre is odafigyelünk a munkánk során, ezután a készülékeket nyugodtan be lehet kapcsolni. Tisztában vagyunk azzal, hogy sokan nem tudnak hosszú ideig várni a klíma karbantartásra, ezért igyekszünk úgy alakítani a napjainkat, hogy minél több embernek tudjunk rövid időn belül segítséget nyújtani. Odafigyelünk a gyorsaságra, így Önnek nem kell sokáig kompromisszumot kötnie a forrósággal. A klíma karbantartásban maximálisan számíthat ránk, ezért ne hozzon olyan döntést, amivel árthat magának!

Budapesten a klíma karbantartással kapcsolatban megbízható, rugalmas szolgáltatást kínálunk. Keressen minket, és induljon problémamentesen a szezon! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Klíma karbantartás

Kérjen árajánlatot egyszerűen, online felületünkön keresztül

A klímakarbantartás fontosságáról röviden

A szakemberek mindig hangsúlyozzák, hogy mennyire fontos a klíma karbantartására odafigyelni. Mégis sokan nem tudják, hogy erre pontosan miért is van szükség, és ezért nem is törődnek vele. Nézzük, miért nem szabad elhanyagolni a klímakarbantartást!

A karbantartási műveletek fontos részét képezi a berendezés tisztítása. A készülékekben sajnos nagyon könnyen megtelepszik a penész, aminek spórái működés közben a levegőbe kerülnek, és súlyos légúti panaszokat okoznak. Ennek hosszú távon asztma is lehet a következménye, a kellemetlen, dohos szagról nem is beszélve. A penészen túl a rengeteg por a berendezés hatékonyságát is rontja, ami a helyiség hőmérsékletén és a magasabb villanyszámlán is meg fog látszódni, ráadásul környezetvédelmi szempontból is káros. A klímakarbantartással növelhetjük a berendezés élettartamát is.

Amennyiben kérdése lenne a klímakarbantartással kapcsolatban, illetve időpontot szeretne egyeztetni, keressen minket bizalommal! Ne bagatellizálja el a készülék ápolásának fontosságát!

klímakarbantartás

Kérjen árajánlatot egyszerűen, online felületünkön keresztül

Hosszabbítsa meg klímája élettartamát profi budapesti klímaszerelés segítségével

A klímaszerelés nem olyasmi, amit a házi barkácsolás szintjére sorolhatunk. Bizonyos, kisebb munkákkal az ügyes kezűek is megbirkóznak, megszerelik a csapot, megjavítják a zárat, a klímaszerelés azonban olyan dolog, ami szakembert igényel. Egy szakember tudja csak biztosan helyre tenni azt, ami elromlott, és megelőzni a bajt, ő az, aki kívül-belül jól ismeri a légkondicionáló berendezést, tudja, mikor működik tökéletesen, és mikor van vele probléma.

Hajlamosak vagyunk a problémát az utolsó pillanatban megpróbálni megoldani. Tavasszal még senkinek sem jut eszébe bekapcsolni a légkondicionálót, hiszen a hőmérséklet még kellemesen hűs. Ahogyan azonban kúszik felfelé a hőmérő higanyszála és egyre nagyobb a hőség, a klímakapcsoló után nyúlunk. Ilyenkor jön a meglepetés: valami nem stimmel. A klímaszerelőt utolsó pillanatban keresni – ráadásul főszezonban – nem jó taktika.

Aki a fővárosban él, annak van miből választania, ha budapesti klímaszerelésről van szó, hiszen sok cég tevékenykedik ezen a területen. Amennyiben Ön profi szakembereket szeretne megbízni a budapesti klímaszereléssel, forduljon hozzánk bizalommal!

Persze az az ideális, ha a klímatulajdonosnak a lehető legkevesebbszer van szüksége budapesti klímaszerelésre. Ennek érdekében nem árt pár alapvető szabályt betartani a klíma használatával kapcsolatban. Mivel a klíma nem friss levegőt fúj a légtérbe, hanem a meglévőt forgatja, fontos, hogy az a levegő tiszta maradjon. Évente kétszer ajánlott a klíma tisztítása, ami elejét veszi a baktériumok, gombák elszaporodásának. A tisztítás a karbantartás része, ami szintén a szakember dolga. Mi is ezt támogatjuk, hiszen minél jobban odafigyel valaki a karbantartásra, annál kevesebbszer lesz szüksége budapesti klímaszerelésre.

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, ha budapesti klímaszerelésre van szüksége! Segítünk, hogy klímáját minél tovább használhassa gond nélkül és biztonságosan!

budapesti klímaszerelés

Kérjen árajánlatot egyszerűen, online felületünkön keresztül

Klímakarbantartás: a nyár nem a betegség ideje!

A nyár az utazás, a pihenés, a szabadság ideje, amikor az embernek az a dolga, hogy jól érezze magát. Ebbe semmiképpen sem fér bele egy hirtelen jött betegség. Pedig könnyű belefutni egy kellemetlen megfázásba, vagy még rosszabba, ha az ember nem elég körültekintő. Ide vezethet az is, ha nem fordítunk elég figyelmet a klímakarbantartásra.

A klímaberendezésnek szüksége van a rendszeres karbantartásra, ami a tisztítást ugyanúgy magába foglalja, mint annak ellenőrzését, hogy az alkatrészek megfelelően ellátják-e a dolgukat. Jó tudni, hogy a klíma zárt rendszerben működik, ugyanazt a levegőt forgatja a szobában. Ezért, ha a szűrőrendszere és a légtisztító rendszere nem tiszta, szennyezett levegő kerül a légtérbe. A páralecsapódás következtében a klíma belső részein mikroorganizmusok, gombák, baktériumok telepednek meg. A klímakarbantartás során a szakember ezeket eltünteti, mert ha ez nem történik meg, belélegzésük betegségeket okozhat. Nátha, klíma betegségek, gombafertőzés, tüdőgyulladás is van a listán.

Ugye, Ön sem szeretné a nyarat betegen tölteni? Keressen minket klímakarbantartásért megadott elérhetőségeinken!

 

További oldalaink: Galéria, Kapcsolat

Klímakarbantartás

Elérhetõségek
Telefon:+3620 9-240-112
+361 794-7302
E-mail:horvath.tamas@horvathklima.hu