Hőszivattyús fűtés

KapcsolatReferenciák

Hőszivattyús fűtés kiépítése régi épületekbe is

A hőszivattyús fűtés telepítése a régi épületeknél is szóba jöhet. Tudjon meg többet a témáról, és keressen bennünket a munkálatok kivitelezéséért!

Szeretne könnyen fenntartható épületben élni?

Az utóbbi időben egyre többen kezdtek kutatni az energiahatékony megoldások iránt, ami az ingatlanok üzemeltetését illeti. Az energiahordozók árai folyamatosan változnak, drasztikus növekedést lehet tapasztalni, ami pedig komoly próbára teszi az embereket. Sokan nem szeretnének félelemben élni, és attól tartani, hogy hónap végén vajon milyen számlát fognak kapni például a téli szezonban, ezért minél hamarabb váltanának.

hőszivattyúk meglehetősen kitüntetett figyelmet kaptak az elmúlt időszakban, hiszen sokkal költséghatékonyabb opciót kínálnak a fűtéshez, melegvíz előállításhoz. Éves szinten jelentős összegeket lehet megspórolni a készülékekkel, az épületek sokkal könnyebben fenntarthatók lesznek. Nem mindenki lakik modern, pár éve épült házakban, ezért jogosan merül fel a kérdés, hogy a régi ingatlanokból is lehet gazdaságosan fenntartható otthont varázsolni?

Hőszivattyús fűtés kiépítése
Hőszivattyús fűtés kiépítése

Nincs pénz, idő a teljes felújításra? Ne essen kétségbe!

Vannak olyanok, akik úgy gondolják, hogy a hőszivattyús fűtés kiépítése csak akkor jöhet szóba, ha az emberek vállalják az ingatlanok teljes felújítását. Ezzel nem mindenki tud számolni, egyrészt ennek anyagi okai lehetnek. A mindennapokban rengeteg kiadás merülhet fel, többen nem szeretnék felhasználni a megtakarításaikat, mert így később igen kényelmetlen helyzetekbe kerülnének. Másrészt az időhiány az, ami akadályokat gördíthet a teljes felújítás elé. A jó hír az, hogy nincs szükség óriási vállalásokra ahhoz, hogy a hőszivattyús fűtés telepítése megtörténjen.

Manapság több olyan hőszivattyú is elérhető már, amelyeket könnyedén lehet telepíteni a meglévő radiátoros fűtéshez. A fűtőtestek kellemes hőmérsékletet képesek biztosítani, és ezért még nem is kell mélyen a pénztárcába nyúlni. A hőszivattyúkkal végre az emberek kiegyensúlyozottan érezhetik magukat, nem kell aggódniuk a kiadásaik miatt vagy azért, mert a komplett felújítással túl sok terhet vállalnának. Fontos tudni, hogy nyitott fűtési rendszer esetében a berendezések nem jöhetnek szóba, mert a magas hőmérséklettel rendelkező fűtőközeg nem tud megfelelően működni.

Javítson a hőérzetén!

A régi épületekben előfordulhat, hogy nagyon rossz az ott élők hőérzete, emiatt pedig folyamatosan magasabb fokozatra teszik a fűtést. Ha az emberek a hőszivattyús fűtés kiépítését választják, elfelejthetik a kellemetlen környezetet, végre minden egyes helyiségben kellemes hőmérséklet uralkodhat. A berendezések által biztosított geotermikus fűtés valóban hatékony alternatívát kínál az őszi és téli szezonban.

Ennek alapján nem kell nagy felújításokba fogni ahhoz, hogy az ember változtasson a környezetén, és áttérjen egy megfizethetőbb, energiahatékonyabb alternatívára. Mindenképp megéri utánajárni annak, hogy az érdeklődők otthonával kapcsolatban is megvalósítható-e a hőszivattyú telepítése.

Ha az ember igazán előnyökre szeretne szert tenni, célszerű még a hőszivattyús fűtés telepítése előtt megvizsgálni a beszerzési kiadásokat. Többek között ebben is számíthatnak ránk az ügyfelek, segítünk, hogy mindenki megtapasztalhassa a hőszivattyús rendszerek előnyeit, akár még a régi házakban is.

Bátran kérjen tanácsot, a hőszivattyús fűtés kiépítését körültekintő tervezés előzi meg annak érdekében, hogy később minden a legnagyobb rendben legyen. Honlapunkon bővebb információkat is találhatnak rólunk, szolgáltatásainkról az ügyfelek. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

 

Hőszivattyús fűtés kiépítése

Kérjen árajánlatot egyszerűen, online felületünkön keresztül

Hőszivattyús fűtés kiépítése, a kiszámíthatóbb anyagi helyzetért

Nem szeretne kellemetlen meglepetéseket a számlák kifizetésekor? Keressen bennünket a hőszivattyús fűtés telepítéséért, a minőségi kivitelezés garantált!

A hagyományos gázfűtés mostanában igencsak feladta a leckét sokak számára. Az energiahordozók árai az elmúlt időszakban drasztikusan nőttek, ez pedig anyagi szempontból nagy kellemetlenségeket tud okozni. Egyesek folyamatosan aggódnak a kiadásaik miatt, úgy érzik, hogy hosszú távon nem fognak tudni lépést tartani a változó díjakkal.

Meglehetősen bizonytalan hónapok előtt áll a lakosság, a többség pedig inkább nem várná meg azt, hogy még kényelmetlenebb helyzetbe kerüljenek a fűtésszámláik miatt, ezért változtatnának a körülményeiken. Mindenképp szeretnénk olyan alternatívát találni, amellyel költséghatékonyan meg tudják oldani a fűtést, így elkerülhetik az anyagi terheket, kiszámíthatatlanságot.

Manapság az egyik leggazdaságosabb opciót a hőszivattyúk kínálják a fűtéssel kapcsolatban. Egyre többen érdeklődnek a berendezés iránt, óriási segítséget nyújt abban, hogy a felhasználók megakadályozzák a magas fűtésszámlákat.

A hőszivattyús fűtés kiépítésével az emberek sokkal kiszámíthatóbb körülményeket teremthetnek maguknak. A berendezések üzemeltetéséért nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni, hosszú éveken át kiszolgálják a tulajdonosaikat.

hőszivattyús fűtés telepítésének költségei nagyon hamar megtérülnek, bátran bele lehet vágni a kivitelezésbe, hiszen a felhasználókat nem érheti anyagi hátrány a döntésük miatt. H tarifás mérőhely kialakításával csökkentett áron lehet üzemeltetni a fűtési rendszert.

Szeretné Ön is megtapasztalni a hőszivattyú előnyeit, és csökkentené a kiadásokat a jelen körülmények között? Keressen fel bennünket mihamarabb a rendszer kiépítéséért, ügyfeleink számára megbízható, modern megoldásokat kínálunk ezen a területen.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Hőszivattyús fűtés kiépítése

Kérjen árajánlatot egyszerűen, online felületünkön keresztül

Ha igazán sokat szeretne spórolni, válassza a hőszivattyús fűtést!

A hőszivattyús fűtés korszerű, energia- és költséghatékony, aki mellette dönt, jelentősen és hosszú távon lecsökkentheti a fűtéssel kapcsolatos kiadásait.

Már mindenki tapasztalja az energiahordozók drasztikus emelkedését, ezért egyre többen gondolkoznak alternatív megoldáson. A modern technológiának köszönhetően létezik jóval gazdaságosabb megoldás a hagyományos gázfűtésnél, mégpedig a hőszivattyús fűtés. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy ez milyen előnyökkel jár!

1. Csökkenő költségek

A hőszivattyús fűtés lényege, hogy H tarifás mérőhely kialakításával a csökkentett áron tudja üzemeltetni fűtési rendszerét. A H tarifát azért hozták létre, hogy a napenergiából vagy más, megújuló energiaforrásból kiépített fűtési rendszer, például hőszivattyús fűtés esetén a hőellátást biztosító készülékek működtetéséhez szükséges villamos energiát kedvezőbb áron lehessen használni. A kedvezményes ár az október 15-től április 15-ig tartó időszakra vonatkozik, a nap 24 órájában.

2. Környezetvédelmi szempontból is megfelelő

Szerencsére egyre többen figyelnek oda rá, hogy amikor csak lehet, környezetbarát megoldást válasszanak. A hőszivattyús fűtés ennek tökéletesen megfelel, hiszen megújuló energiaforrást használ és nem jár károsanyag-kibocsátással.

3. Növeli otthona piaci értékét

Egyre többen veszik figyelembe lakásvásárláskor az ingatlan fenntartási költségeit. A hőszivattyús fűtés kiépítésével Ön egy olyan technológiára tesz szert, ami hosszú távon jelent megoldást a drasztikus energiaár-emelkedésre, így adott esetben könnyebben és magasabb áron adhatja el az ingatlant. Jelentős előnyre tehet szert a hagyományos gázfűtéssel rendelkező lakásokkal szemben.

Cégünk teljes körű szolgáltatást biztosít a hőszivattyús fűtési rendszerekkel kapcsolatban. A tervezést és a kivitelezést is elvégezzük, Önnek csak annyi a dolga, hogy felveszi velünk a kapcsolatot.

Amennyiben további kérdése merült fel vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, készséggel állunk rendelkezésére!

hőszivattyús fűtés

Kérjen árajánlatot egyszerűen, online felületünkön keresztül

Kazán helyett hőszivattyús fűtést ajánlunk

A fűtéshez használt berendezések között a kazán már elavultnak számít. A klíma vagy a hőszivattyús fűtés jelenti a korszerű alternatívákat.

Egy fűtési rendszernek sok elvárásnak kell megfelelnie. Az alapvető tulajdonságok közé tartozik a hatékonyság és ezzel együtt az energiatakarékos működés. Azonban ma már ennyi kevés ahhoz, hogy egy fűtéshez tervezett berendezést a listavezetők közé tudjunk sorolni. Kiemelt jelentőséggel bír a környezetbarát energiaforrások használata és a környezetkímélő működés is. Természetesen az is kikerülhetetlen, hogy mennyit kell költeni a fűtési szezonban az ingatlan melegen tartására.

A hőszivattyú eleget tud tenni minden, fent említett pontnak, ezért cseppet sem elhibázott döntés ilyen berendezésre cserélni a régi fűtési rendszert. A hőszivattyú fűtéstechnológiai szempontból modern berendezés, hiszen az ingyenesen felhasználható, természetből nyert energiaforrásokat hasznosítja, a levegő,a talaj és víz energiáit. A zöld energiával való fűtés olcsó, hatékony, kifogyhatatlan.

Egy teljesen új rendszer cseréje persze költséges vállalkozás és a megtérülése is beletelik némi időbe. Mi mégis azt mondjuk, hogy invesztáljon hőszivattyúba, hiszen támogatást is igénybe tud venni hozzá és hosszú távon nem kell számolnia a kiszámíthatatlanul alakuló, egyre drágább energiaárakkal sem. Egy teljes rendszer korszerűsítésével nem fog ráfizetni az ügyfél, persze ehhez a precíz, hozzáértő tervezés és profi telepítés kihagyhatatlan.  Az aktuális állami támogatással milliókat spórolhat és a H tarifás mérőhely kialakításával kedvezményesebben tudja üzemeltetni a rendszert.

A hőszivattyúval megoldani a téli fűtést tehát számos előnnyel jár. Úgy döntött hogy korszerűsíti a fűtési rendszert és megújuló energiaforrást fog a téli hónapok folyamán alkalmazni? A hőszivattyús fűtési rendszert kedvező áron tudja a mi termék kínálatunkból beszerezni és a hozzá igénybe vehető szolgáltatásokkal együtt üzemképes fűtési rendszert beüzemeltetni. Érdeklődjön a részletekkel kapcsolatban az egyik, megadott elérhetőségünkön!

hőszivattyús fűtés

Kérjen árajánlatot egyszerűen, online felületünkön keresztül

A hőszivattyús fűtési rendszerben nem fog csalódni

 
 

Váltson gázról megújuló energiára!

hőszivattyús fűtési rendszer megadja azt a költséghatékonyságot, amit a gázfűtés már nem tud. Még nem késő cselekedni és korszerűsítésbe fektetni.

hőszivattyús fűtési rendszer minden ingatlan energia hatékony és költséghatékony fűtését meg tudja oldani. Csak egy minőségi modellre, megbízható beépítésre van hozzá szükség. Ha eddig megelégedett a hagyományos gázfűtés nyújtotta korlátozott lehetőségekkel, most már ne halogassa tovább a változtatást.

A jelen eseményei is arra mutatnak, hogy a korszerűsítés és a megújuló energiaforrások felé fordulás visszautasíthatatlan előnyökkel járnak. Az olyan energiaforrások, mint a gáz ára is, drámai módon emelkedik és nem lehet tudni, hogy ez az áremelkedés meddig fog tartani, illetve mikor fog megállni. Ezzel párhuzamosan nő a kereslet a megfizethetőbb és könnyebben beszerezhetőbb energiaforrások iránt. A hőszivattyús fűtési rendszerben megvan minden lehetőség a gazdaságos fűtéshez. A hőszivattyús fűtésé a jövő, erről Ön is meggyőződhet, ha a korszerűsítés és a változtatás mellett dönt.

hőszivattyús fűtési rendszer
hőszivattyús fűtési rendszer

Környezetbarát, gazdaságos és hatékony fűtés

hőszivattyús fűtési rendszert és annak előnyeit hosszú távon tudja kihasználni a tulajdonos. A régi fűtés rendszer korszerűsítéséhez soha nincs késő, mert a hőszivattyús fűtés kiépítésébe invesztált költségek nem sokkal a fűtés használatát követően megtérülnek.

hőszivattyús fűtési rendszer telepíttetése és használata egy olyan opció, ami minden ingatlan fűtését hatékonyabbá tudja tenni. A hőszivattyú megújuló energiával működik. A lényege, hogy a berendezés a környezetéből vonja el azt az energiát, amiből a fűtéshez szükséges meleget tudja előállítani a fűtési rendszer.

hőszivattyús fűtési rendszer számára szükséges energia nem fog elfogyni és az ára sem fog megsokszorozódni egyik napról a másikra. Megújuló energiaforrásról van szó, ami azt jelenti, hogy bármennyit felhasználhat belőle, nem kell a hiánya miatt aggódnia, kombinálhatja napelemekkel is.  A megújuló energiaforrásokat a környezet károsítása nélkül lehet kinyerni a szükséges mennyiségben az ingatlan energia szükségletének biztosítására.

Korszerűsítse a fűtési rendszerét velünk!

hőszivattyús fűtési rendszer használatával akár a felére is csökkenthet a fűtési költség. A gáz ideje leáldozott, helyette a megújuló energia források felé érdemes fordulni.

A változtatáshoz soha nincsen késő, főleg ha arról van szó, hogy az ingatlan fenntartási költségeiből kell lefaragni vagy az energiaigényét optimalizálni. A hőszivattyús fűtési rendszer alacsony költségeit a H tarifás mérőhely kialakítása még tovább tudja csökkenteni. A telepítés költségeit akár állami támogatással is finanszírozni tudja ez év végéig.

Amennyiben eltervezte, hogy változtatni fog, ajánljuk figyelmébe a korszerű hőszivattyút. Tartson lépést a haladással és fedezze fel a megújuló energiaforrások nagyszerű lehetőségeit! Nem csupán olcsóbb, de hosszú távon felhasználóbarát és környezetbarát megoldás is hőszivattyús fűtés.

Keressen minket bizalommal személyre szabott megoldásért!A hőszivattyús fűtési rendszer kialakításának részleteit tudja meg a kollégánktól, aki a megadott elérhetőségeinken nyújt az érdeklődőknek tájékoztatást!

hőszivattyús fűtési rendszer

Elérhetõségek
Telefon:+3620 9-240-112
+361 794-7302
E-mail:horvath.tamas@horvathklima.hu