Milyen előnyökkel jár a klíma?

2016.07.5. | Hírek

A nyári kánikula közeledtével egyre gyakrabban kerülnek szóba a klímaberendezések előnyei és hátrányai. Sokan azonban a klímákat a légkondicionáló gépekkel azonosítják, holott a kettő között sok eltérés tapasztalható. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány alapvető tudnivalót a klímákat illetően, hogy mindenki ezek tudatában dönthessen szükségességükről.

klíma beszerelése elsősorban valóban a nyári melegektől óvja meg a felhasználót. A klimatizált helyiségek ideális hőmérséklete 26-28°C között mozog, ha ennél alacsonyabbra állítjuk, fennáll a megfázás veszélye. Mivel a klímaberendezések többsége szabályozható, így kizárólag a felhasználón múlik azok használata. A klíma beszerelésével az ideális hőmérsékleten túl az allergiások tünetei is kezelhetőek, hiszen nincs szükség sok szellőztetésre, így az otthonok pollenmentesek lehetnek. Ezen felül a legtöbb klíma nem csak hűtésre, de fűtésre is alkalmazható, így télen is hasznát vehetjük.

Ha Önt is meggyőzték a klímaberendezések mellett szóló érvek, és szeretne minőségi klímát beszereltetni otthonába, forduljon hozzánk bizalommal!

Címkék: klíma

Elérhetõségek
Telefon:+3620 9-240-112
+361 794-7302
E-mail:horvath.tamas@horvathklima.hu