Klímakarbantartás télen

2017.04.19. | Hírek

Napjainkban a légkondicionálót bizony már nem csak nyáron érdemes használni. Az idei extrém hideg télen különösen jó szolgálatot tehet, mint gazdaságos fűtés kiegészítő.

Fűtéshez alapvetően az inverteres klímák használhatók jó hatásfokkal. Ilyenkor a klíma gyakorlatilag fordítva működik, mint hűtésnél. Azonban ha erre nincsen megfelelően felkészítve a légkondicionáló, sajnos könnyen tönkremehet: mivel a kültéri tálcában nedvesség gyűlik össze, ezért szükség van a cseppvíztálca fűtésére, hogy a víz ne fagyhasson meg, ezzel tönkre téve a kültéri egység lapátját. Ezt, ha házilag nem tudjuk megoldani, érdemes klímaszerelő segítségét igénybe venni.

Természetesen, ha az utolsó használat óta nem volt tisztítva a klíma, ebben az esetben mindenképpen hívjunk klímaszerelőt, hogy elkerüljük a rengeteg lerakódott szennyeződés levegőbe jutását.

Ha megbízható klímakarbantartó céget keres Budapesten, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Keressen minket bizalommal, ha fűtésre is szeretné használni légkondicionálóját!


Elérhetõségek
Telefon:+3620 9-240-112
+361 794-7302
E-mail:horvath.tamas@horvathklima.hu