Hogy optimális legyen a működés – klíma karbantartás

2017.04.19. | Hírek

Számos forrás beszámol arról, hogy a klíma karbantartás elsősorban azért fontos, hogy a berendezés tisztítása megtörténjen, így pedig kisebb legyen az esély arra, hogy kórokozók kerülnek a levegőbe – azonban létezik egy másik szempont is, amiért kár lenne elhagyni a rendszeres ellenőrzést!

klíma karbantartás megnöveli a berendezés élettartamát! Mivel az ellenőrzést végző szakembernek ilyenkor módja van áttekinteni a klíma működési egységeinek az állapotát, ha valami cserére szorul, már azelőtt megoldható a gond, hogy valódi meghibásodás történt volna. Ha a klíma karbantartás megtörténik, azzal hosszabb távon lesz üzemeltethető a készülék anélkül, hogy egy váratlan pillanatban leállna, nekünk pedig el kellene viselni a nyár forróságát, ami különösen kellemetlen helyzet lehet egy zsúfolt irodában, vagy egy kisgyermekes család otthonában.

Ne feledje, a klíma karbantartás elsősorban az Ön érdeke! Legyen Ön is biztos abban, hogy a készülék remek állapotban van, és megfelelően lett kitisztítva – hívjon minket, ha szakemberre lenne szüksége!


Elérhetõségek
Telefon:+3620 9-240-112
+361 794-7302
E-mail:horvath.tamas@horvathklima.hu