Szerelje fel Ön is panellakását még a kánikula előtt légkondicionálóval!

2016.06.6. | Hírek

A ventilátor olcsó és könnyen beszerezhető hűsítő eszköz a forró nyári napokra, de valójában nem hűti, csak keveri a levegőt, így kellemesebb hőérzetet biztosít. Sokan éjszakára nem is hagyják bekapcsolva, mert csak a hangját hallják, és ugyanúgy melegük van. A panellakásokban a nyári hőség még elviselhetetlenebb!

Miért van olyan meleg éjszaka a panelházakban?

Szellőztethetünk egész nap, felmoshatjuk akárhányszor az erkélyt, a rosszul, vagy egyáltalán nem hőszigetelt panelházakban éjjel szaunában érezhetjük magunkat. A beton a nap folyamán felmelegszik, majd azt a hőt éjszaka adja le. Elviselhetetlen és nem lehet tőle aludni.

Vásároljon Ön is klímaberendezést, mely pénztárcabarát megoldás és nagyobb komfortot is nyújt egy egyszerű ventilátornál! A nyár többé nem lesz elviselhetetlen az idősek és gyermekek számára sem, akik alapvetően könnyebben rosszul lesznek a forróságban.

Garantált, hogy nem lesz több álmatlan éjszakája a hőség miatt, ha Ön is beszereltet egy légkondicionálót! Forduljon bátran hozzánk, és válasszon korszerű, megbízható klímaberendezést!


Elérhetõségek
Telefon:+3620 9-240-112
+361 794-7302
E-mail:horvath.tamas@horvathklima.hu