Szerelje fel üzlethelyiségét klímával Ön is!

2017.04.19. | Hírek

Ha a vendéglátásban tevékenykedünk, akkor tudhatjuk, hogy a vendégek komfortérzetén nagyon sok múlik, ugyanis a kiszolgálás, az ételek és az italok mellett ez az, ami alapján eldöntik, hogy visszajáró vásárlók lesznek-e vagy sem.

Ha egy klíma beszerelése mellett döntünk éttermünkben vagy bárunkban, az egy többszörösen megtérülő befektetés, ugyanis álladó kellemes hőmérsékletet tarthatunk fent a hideg és a meleg évszakokban egyaránt. Egy légkondicionáló alkalmas a hideg és a meleg levegő befújására is, hosszú távon pedig egy fix hőmérséklet tartására. Így, amikor vendégeink belépnek egy adott helyiségbe, rögtön egy kellemes benyomás fogja érni őket évszaktól függetlenül. A kellemes hőmérséklet miatt valószínűleg kellemesebben fogják magukat érezni és elképzelhetően tovább is maradnak, aminek következtében többet is fogyasztanak. Ennyire egyszerű, és semmi más nem kell hozzá csak egy légkondicionáló!

Bízza ránk a klíma beszerelését éttermébe vagy bárjába, és a hatás garantáltan nem marad el! Ha kérdései adódnának szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!


Elérhetõségek
Telefon:+3620 9-240-112
+361 794-7302
E-mail:horvath.tamas@horvathklima.hu