Készüljünk előre a nyárra: klímabeszerelés tavasszal!

2017.05.16. | Hírek

Bár a jelenlegi időjárás nem indokolja a klíma beszerelést, azonban az elmúlt évek tapasztalatai alapján a nyári hónapokra igazi forróság várható. A 30-40 °C-os meleget nagyon nehéz elviselni még egy fiatal, egészséges szervezet számára is, így nem csoda, hogy sokan, ha tehetik, az otthonukban szeretik fenntartani az ideális 24-26°C-ot. Ezt egy klíma beszerelésével könnyedén megvalósíthatjuk.

Az emberek többsége azért tart a klíma beszereléstől, mert félnek a magas összegű számláktól. Azonban a legújabb kialakítások már olyan korszerű technológiára épülnek, melyek minimalizálják a plusz költségeket. A második fő érv azok számára, akik a klíma beszerelés ellen érvelnek, az, hogy télen semmi hasznát nem venni. Ezt is meg kell, hogy cáfoljuk, ugyanis a modern klímák nem csak hűtésre, de fűtésre is képesek. Így nem csak nyáron tudjuk az ideális hőmérsékletet fenntartani, hanem akár egész évben!

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a klímák nyújtotta előnyöket, forduljon hozzánk bizalommal, és készüljön fel időben a nyárra!


Elérhetõségek
Telefon:+3620 9-240-112
+361 794-7302
E-mail:horvath.tamas@horvathklima.hu