Klíma szerelés még a nagy meleg előtt!

2022.05.13. | Hírek

Klíma szerelés ügyfélbarát feltételekkel, megfizethető áron, rövid időn belül! Forduljon hozzánk bizalommal, ha nem vagy nem jól működik a készülék!

Rövidesen beköszönt a nyár, és ez bizony már most meglátszik az időjáráson és a hőmérsékleten is. Célszerű felkészíteni otthonunkat a hőségre, és mielőbb beiktatni a klíma szerelést, illetve a készülék tisztítását, ha még nem történt meg.

Rendkívül kellemetlen, amikor a szezonban először kapcsolnánk be a berendezést, de az nem működik, esetleg nem hűt eléggé. Sokan ilyenkor kezdenek el szakembert keresni hozzá, ám sajnos nem mindig lehet olyat találni, aki azonnal a helyszínre tud menni. A lakás persze csak melegszik és egyre kellemetlenebb a bent tartózkodás. Érdemes elejét venni ennek a helyzetnek, megnézni, hogy rendesen működik-e a berendezés és még most beiktatni a klíma szerelést, ha problémát tapasztalunk.

Amennyiben megbízható szakemberre van szüksége, aki rövid időn belül elvégzi a klíma szerelést Budapesten, forduljon hozzánk bizalommal, cégünk kedvező klíma szerelés árakkal áll rendelkezésére!


Elérhetõségek
Telefon:+3620 9-240-112
+361 794-7302
E-mail:horvath.tamas@horvathklima.hu