Az ipari klímák szerepéről

2022.02.14. | Hírek

Ipari klímák nagy választékban, jó ár-érték arányban! Keressen minket bizalommal akkor is, ha nagy kapacitású rendszerre van szüksége a klimatizáláshoz!

Egyre többen döntenek úgy, hogy klímát telepíttetnek otthonukba. Ez érthető is, hiszen az elmúlt évek forró nyarait nehéz volt elviselni légkondicionáló nélkül. Napjainkban már szinte elvárás az is, hogy egy irodaházban, bevásárlóközpontban, üzletben vagy épp étteremben is megoldott legyen a levegő hűtése, ezért a tulajdonosoknak bizony mindenképp fontolóra kell venniük az ipari klimatizálást, ha eddig még nem történt meg az ilyen irányú fejlesztés.

Az ipari klíma tulajdonképpen nagyon hasonló a lakosság által használt berendezésekhez, csak természetesen sokkal nagyobb a kapacitása. Az ipari klímák gyakran komplett rendszert alkotva gondoskodnak a nagy területű épületek hűtéséről. Legyen szó akár egy irodaházról, egy bevásárlóközpontról, egy szupermarketről vagy épp egy moziról, az ott tartózkodók jogosan várják el, hogy télen és nyáron is kellemes legyen a belső hőmérséklet. Az ilyen, hatalmas alapterületű intézmények hűtéséhez mindenképpen ipari klíma szükséges, de persze a konkrét készülék vagy rendszer kiválasztását sok minden befolyásolja. Egyrészt lényeges a pontos alapterület, másrészt, hogy mennyire “tagolt” a belső tér (vannak-e emeletek, illetve különálló, kisebb helyiségek). Gyakran nem elég egyetlen készülék telepítése, hanem komplett rendszer kiépítése szükséges. Az ipari klimatizálás ezért szakértelmet és tapasztalatot igénylő tevékenység, amit célszerű egy hozzáértő csapatra bízni. Amennyiben ilyet keres, a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk régóta foglalkozik ipari klímákkal is a lakossági készülékek mellett. Kedvező árakkal és rövid határidőkkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Ha felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért az ipari klímákkal kapcsolatban! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén.


Elérhetõségek
Telefon:+3620 9-240-112
+361 794-7302
E-mail:horvath.tamas@horvathklima.hu