Válasszon megbízható céget!

2017.04.19. | Hírek

Tudatos fogyasztóként Ön is alaposan utána szokott járni az adott szolgáltatásnak, amelyet igénybe szeretne venni? Ez esetben részesítse előnyben azokat a cégeket, amelyek megbízható cég tanúsítvánnyal rendelkeznek! Ha légkondicionáló berendezésekkel kapcsolatos céget keres, akkor a Horváth Klíma a megoldás!

A megbízható cég tanúsítvány hűen tükrözi napjaink igényeit, hiszen az internetkorában könnyedén lebuktathatóak azok a cégek, amelyek hamis ígéretekkel bombázzák a fogyasztókat. Ennek révén a tanúsítvány létrejöttének alapötlete az volt, hogy mérvadó, vásárlói vélemények alapján kaphassanak a cégek egy olyan kitüntetést, amely iránymutatást ad a vásárlók számára. Megbízható cég tehát csakis olyan vállalkozás lehet, amelyet a saját fogyasztói tüntetnek ki ezzel a megtisztelő ranggal.

A megbízható cég tanúsítvány garancia a minőségi szolgáltatásra, a reális ár-érték arányra, valamint az ügyfelekkel szembeni lojalitásra. Ha olyan klímaberendezésekkel foglalkozó céget keres, amely megfelel ezeknek a kritériumoknak, nálunk jó helyen jár!

megbízható cég tanusítvány

Elérhetõségek
Telefon:+3620 9-240-112
+361 794-7302
E-mail:horvath.tamas@horvathklima.hu