Mire számíthat a klíma beszerelés során?

2023.03.2. | Hírek

Kapjon tiszta képet a klíma telepítésről! Most itt a lehetőség, hogy az ügyfelek a gyakori kérdésekre választ kapjanak, így nincsenek váratlan helyzetek.

Gondolkozik a klíma beszerelésen?

Napjainkban igencsak megnőtt az érdeklődés a klímaberendezések iránt, nem véletlenül, hiszen nagyon jól jönnek a házaknál a készülékek. Hozzájárulnak a komfortérzet növeléséhez, egyúttal pedig javítják a közérzetet is. Sokak számára a nyári hónapok már elképzelhetetlenek a légkondicionálók nélkül. Évről évre egyre forróbb ez az időszak, ezért célszerű a klíma beszerelést választani. A korszerűbb típusokkal már fűteni is lehet, így egész évben maximálisan ki lehet használni a készülékeket.

Nem ritka, hogy egyesek azért várakoznak még a telepítéssel, mert bizonyos kérdéseikre nem kaptak választ. Fontos lenne tudniuk például azt, hogy mennyi ideig fog tartani a beszerelés, illetve hogy esetleg milyen teendőkre lenne szükség a munkálatok előtt?

klíma beszerelés Budapest

Mennyi ideig tarthat a klíma beszerelése?

Erre azért lenne lényeges megkapni a pontos választ, mert egyesek kifejezetten sűrű időbeosztással rendelkeznek, hetekkel előre meg kell tervezniük a napjaikat. Ilyenkor sokaknak mindenképp szabadságot kell kivenniük a munkahelyükön, mert másképp nem tudják megoldani. Szeretnének jelen lenni a szerelésnél, hiszen számos kérdésük van a szakemberekhez, elég csak a készülékkel kapcsolatos útmutatásra gondolni.

Az igazán rutinos, profi szakemberek nagyjából fél nap alatt végezhetnek a munkálatokkal. Ha minden jól megy, körülbelül öt óra alatt sikerülhet is a beszerelés.

Sajnos előfordulhatnak fennakadások!

Egyes ingatlanokban arra lehet szükség, hogy a csövezés a falon belül történjen, ennek kivitelezése pedig megnövelheti a munkálatok idejét.  Éppen ezért fontos az előzetes felmérés, ahol az ügyfelek pontos képet kaphatnak a projekt menetéről.

klíma telepítés

Van-e teendő az elektromos hálózattal?

Sokakban merül fel a kérdés, hogy a meglévő elektromos hálózat képes lesz-e hatékonyan, biztonságosan működni a klíma telepítése után. Egy megfelelően karbantartott, szakemberek által rendszeresen ellenőrzött lakás alapvetően alkalmas a klíma telepítésre, azonban, ha az egyén ezzel kapcsolatban bizonytalan, érdemes lehet szakember véleményét kikérni.

Erre akkor lehet szükség, ha az ügyfél új ingatlanba költözött, és az előző tulajdonostól nem kapott pontos információkat a lakásról. Akkor lehet gond például, ha a konyha átesett a korszerűsítésen, új készülékek kerültek beépítésre, azonban a hálózat fejlesztése elmaradt. A túlterhelt rendszer nem fogja tudni működtetni a klímát. Ez a környezetre és a készülékre egyaránt veszélyt jelent. Nem célszerű megkockáztatni egy zárlatot, az ügyfél menjen biztosra, és szerezzen pontos információkat a meglévő hálózatról!

Önnek is hamarosan aktuális lenne Budapesten a klíma beszerelés? Csapatunk kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezik a területen. Munkánkat körültekintően, lelkiismeretesen végezzük pontosan azért, hogy ügyfeleink ne csalódjanak, és megtapasztalhassák a légkondicionálók előnyeit. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a kivitelezéssel.

Ugyan még várni kell a nyári időszakra, érdemes már most beiktatni a telepítést, mert a főszezonban hosszabb várakozási idővel is számolhatnak a megrendelők. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásunkról. A telepítést korrekt árakon, rövid határidővel vállaljuk.

Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.


Elérhetõségek
Telefon:+3620 9-240-112
+361 794-7302
E-mail:horvath.tamas@horvathklima.hu