Dun Bradstreet Tanúsítvány Sajtóközlemény

A Horváth Klíma Kft a Dun & Bradstreet A Tanúsítványát kapta meg, mely azt jelzi, hogy velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

A Dun & Bradstreet Tanúsítvány alapja a Dun & Bradstreet minősítése, mely nemzetközi szinten hosszú évtizedek óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Dun & Bradstreet Tanúsítvány, mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra, jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Dun & Bradstreet Tanúsítványt Európa számos országában használják az üzleti élet különféle területein.

A Dun & Bradstreet minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint – Magyarország esetében – az Igazságügyi Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett a minősítés beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredménykimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Dun & Bradstreet minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Dun & Bradstreet minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Dun & Bradstreet minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a Horváth Klíma Kft a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

klíma beszerelés

Klíma beszerelés a komfortosabb augusztusért

Klíma beszerelés Budapesten kedvező feltételekkel, rövid határidővel! Forduljon hozzánk bizalommal a készülékért, amely komfortosabbá varázsolja otthonát!

https://lekarna-slovenija.com/gen…

Az idei nyár rendkívül megterhelő még az egészséges szervezet számára is, hiszen egymást érik a hőhullámok, és gyakran az éjszakák sem hoznak felfrissülést. Bizonyára sokan fontolgatják a klíma beszerelést, ami nem is csoda, hiszen a harminc fokra felmelegedett lakásokban már nem lehet pihenni sem rendesen. Annak ellenére, hogy már augusztus van, nem kései a klíma beszerelés, hiszen a készüléket nem néhány hétre vesszük, hanem évekre, évtizedekre.

A komfortos lakás egyik jellemzője a kellemes hőmérséklet. Persze ez egyénenként változó, azonban az biztos, hogy 28-30 fok mellett már túl melegnek érezzük a hőmérsékletet, ilyenkor türelmetlenebbek, figyelmetlenebbek leszünk, nehezen koncentrálunk és a pihentető alvás sem igazán lehetséges. Szerencsére ezekre a problémákra van gyógyír, mégpedig a klíma beszerelés. Ettől elsőre sokan tartanak, mondván nem bírják a klímát, azonban egy kis odafigyelés mellett nincs félnivalója senkinek. Fontos például, hogy a készülék úgy legyen elhelyezve, hogy ne közvetlenül ránk fújja a hideg levegőt, mert ez valóban egyenlő a megfázással. Oda kell figyelni a megfelelő hőmérséklet beállítására is: általában úgy praktikus, ha csak néhány fokkal állítjuk hűvösebbre, mint a kinti hőmérséklet, mert így nem terheljük túl a szervezetünket, viszont mégis kellemesen hűvösnek érezzük a lakást. Bár inkább a fogyasztás szempontjából fontos, hogy a klíma beszerelés ellenére is gondoskodjunk az árnyékolásról is, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy a készüléknek milyen hőfokról kell lehűtenie a helyiségeket.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a klíma beszerelésben, és kedvező feltételekkel vállalja a feladatot. A részletekért érdemes felvennie velünk a kapcsolatot.

Amennyiben kérdése merült fel vagy szeretné megrendelni a klíma beszerelést Budapesten, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állunk rendelkezésére!

Budapesten a klíma szerelés

Klíma szerelés Budapesten lelkiismeretesen, korrekt díjért cserébe!

Klíma szerelés Budapesten megbízható szolgáltatás keretein belül, kedvező árakon. Ne kössön kompromisszumot a forrósággal, keressen minket!

Egyre többen érdeklődnek a klíma szerelés iránt. Évről évre forróbbak a nyarak, a nagy meleg igen jelentős mértékben tudja korlátozni az embert a feladatainak elvégzésében. Ez az állapot az egészségnek sem tesz jót, ilyenkor a rosszullétek kockázata is fennállhat. A légkondicionáló óriási segítséget nyújthat abban, hogy az ember jobban bírja a hőséget otthonában és a munkahelyén egyaránt. Manapság több cég is foglalkozik klíma szereléssel. Egyeseknek lényeges, hogy olyan szolgáltatót találjanak a kínálatból, amely a minőségi munka mellett a korrekt klíma szerelés árakra is odafigyel. Amennyiben Önnek is fontosak az anyagiak, és szeretné profikra bízni a telepítést, forduljon hozzánk bizalommal!

Budapesten a klíma szerelést ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül biztosítjuk. Tisztában vagyunk az érdeklődők igényeivel, ezért ennek megfelelően végezzük a munkánkat, és kínáljuk a telepítést. Fő célunk, hogy minél több embernek tudjuk biztosítani a légkondicionálót, így mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a lakosságnak könnyebb legyen alkalmazkodnia a változó, szélsőséges nyarakhoz. Ebből kifolyólag számíthat arra, hogy a munkálatokért nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia. A klíma szereléshez kiváló berendezéseket biztosítunk, amik modernek, és maximálisan megfelelnek a szakmai követelményeknek. A készülékek hosszú éveken át, gond nélkül kiszolgálják az embereket, és biztosítják a kellemes hőmérsékletet.

Budapesten a klíma szerelésért megéri bennünket keresni. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról, és korábbi munkáinkról is láthat fotókat, is előzetesen is képet kaphat arról, hogy precízen dolgozunk. Rugalmasak, megbízhatók vagyunk, igyekszünk minél hamarabb nekilátni a telepítésnek. Ha kérdései lennének, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

klíma szerelés

Klíma szerelés még a nagy meleg előtt!

Klíma szerelés ügyfélbarát feltételekkel, megfizethető áron, rövid időn belül! Forduljon hozzánk bizalommal, ha nem vagy nem jól működik a készülék!

Rövidesen beköszönt a nyár, és ez bizony már most meglátszik az időjáráson és a hőmérsékleten is. Célszerű felkészíteni otthonunkat a hőségre, és mielőbb beiktatni a klíma szerelést, illetve a készülék tisztítását, ha még nem történt meg.

Rendkívül kellemetlen, amikor a szezonban először kapcsolnánk be a berendezést, de az nem működik, esetleg nem hűt eléggé. Sokan ilyenkor kezdenek el szakembert keresni hozzá, ám sajnos nem mindig lehet olyat találni, aki azonnal a helyszínre tud menni. A lakás persze csak melegszik és egyre kellemetlenebb a bent tartózkodás. Érdemes elejét venni ennek a helyzetnek, megnézni, hogy rendesen működik-e a berendezés és még most beiktatni a klíma szerelést, ha problémát tapasztalunk.

Amennyiben megbízható szakemberre van szüksége, aki rövid időn belül elvégzi a klíma szerelést Budapesten, forduljon hozzánk bizalommal, cégünk kedvező klíma szerelés árakkal áll rendelkezésére continue!

ipari klíma

Az ipari klímák szerepéről

Ipari klímák nagy választékban, jó ár-érték arányban! Keressen minket bizalommal akkor is, ha nagy kapacitású rendszerre van szüksége a klimatizáláshoz!

Egyre többen döntenek úgy, hogy klímát telepíttetnek otthonukba. Ez érthető is, hiszen az elmúlt évek forró nyarait nehéz volt elviselni légkondicionáló nélkül. Napjainkban már szinte elvárás az is, hogy egy irodaházban, bevásárlóközpontban, üzletben vagy épp étteremben is megoldott legyen a levegő hűtése, ezért a tulajdonosoknak bizony mindenképp fontolóra kell venniük az ipari klimatizálást, ha eddig még nem történt meg az ilyen irányú fejlesztés.

Az ipari klíma tulajdonképpen nagyon hasonló a lakosság által használt berendezésekhez, csak természetesen sokkal nagyobb a kapacitása. Az ipari klímák gyakran komplett rendszert alkotva gondoskodnak a nagy területű épületek hűtéséről. Legyen szó akár egy irodaházról, egy bevásárlóközpontról, egy szupermarketről vagy épp egy moziról, az ott tartózkodók jogosan várják el, hogy télen és nyáron is kellemes legyen a belső hőmérséklet. Az ilyen, hatalmas alapterületű intézmények hűtéséhez mindenképpen ipari klíma szükséges, de persze a konkrét készülék vagy rendszer kiválasztását sok minden befolyásolja. Egyrészt lényeges a pontos alapterület, másrészt, hogy mennyire “tagolt” a belső tér (vannak-e emeletek, illetve különálló, kisebb helyiségek). Gyakran nem elég egyetlen készülék telepítése, hanem komplett rendszer kiépítése szükséges. Az ipari klimatizálás ezért szakértelmet és tapasztalatot igénylő tevékenység, amit célszerű egy hozzáértő csapatra bízni. Amennyiben ilyet keres, a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk régóta foglalkozik ipari klímákkal is a lakossági készülékek mellett. Kedvező árakkal és rövid határidőkkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Ha felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért az ipari klímákkal kapcsolatban! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Klímaszerelés Budapesten

Klímaszerelés Budapesten: gyors megoldás a fűtés hatékonyságára!

Klímaszerelés Budapesten, amely gyors és egyszerű megoldást kínál a fűtés hatékonyságára. Bízza profi szakemberekre a telepítést, keressen minket!

Egyesek kifejezetten elégedetlenek a fűtésükkel kapcsolatban. A téli időszakban bizonyos helyiségekben úgy érzik, hogy a rendszer nem képes eléggé hatékonyan működni. Ilyenkor sokan választanának valamilyen kiegészítő megoldást azért, hogy javítsanak a körülményeken. Az olajradiátorok, hősugárzók rengeteget fogyaszthatnak, ráadásul még felügyelet nélkül sem lehet őket hagyni. Különösen a gyerekekre jelentenek veszélyt, a kicsik bármikor hozzáérhetnek a forró berendezésekhez, amik komoly égési sérüléseket okozhatnak. Amennyiben Ön szeretne biztonságos, hatékony megoldást találni a körülmények javításához, ajánljuk figyelmébe a klímaszerelést Budapesten!

Budapesten a klímaszerelésre nem csupán a nyári időszakban érdemes gondolni, hanem télen, a hidegben is. A manapság kapható berendezések már fűtő funkcióval is rendelkeznek. Képesek tökéletesen kiegészíteni a fűtést, így mindig kellemes hőmérséklet lehet az otthonában. Budapesten a klímaszereléssel csak jól járhat. A szolgáltatás igénybevételével egy igazán hatékony, gazdaságos készüléket használhat a körülmények javításához. A klímák nem terhelhetik meg a fogyasztást, így nincs szükség kellemetlen kompromisszumokra az anyagi tényezők miatt. Budapesten a klímaszerelés után a saját és a család biztonsága miatt sem kell aggódnia. A légkondicionálók nem jelenthetnek veszélyt senkire, rendkívül biztonságosak, megbízhatók.

Budapesten a klímaszereléssel csak jól járhat, tapasztalja meg Ön is a légkondicionálók előnyeit, és vegye igénybe szolgáltatásunkat a telepítéshez! A szerelésnél kiemelt figyelmet fordítunk a szakszerű kivitelezésre, hiszen ez kulcsfontosságú része a problémamentes használatnak. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, ezen kívül korábbi munkáinkról is láthat fotókat. Ha kérdései lennének, vagy ránk bízná a szerelést, keressen bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken!

klíma karbantartás

Klíma karbantartás szakszerűen, kedvező áron!

Klíma karbantartás Budapesten, szakszerűen, rövid határidővel. A profi munkáért nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia, spóroljon velünk!

https://lekarna-slovenija.com/gen…

klíma karbantartás fontosságát a szakemberek nem győzik elégszer hangsúlyozni, hiszen a rendszeresen tisztított készülék problémamentesen tud működni, és az egészségre sem jelenthet veszélyt. Ahhoz, hogy a berendezések maximálisan üzemképesek legyenek, mindenképp szakszerű, körültekintő munkára van szükség a karbantartás során. Amennyiben Ön is szeretné, hogy a légkondicionálója teljes mértékben készen álljon a használatra, forduljon hozzánk bizalommal a tisztításért, szervizelésért!

A készülékek rendbetételekor körültekintő, alapos munkát végzünk, így semmilyen kellemetlenség nem merülhet fel a berendezés használatakor. A klíma karbantartás árainkat igyekszünk mindig az ügyfelek igényeihez igazítani. Korrekt díjainknak köszönhetően a szakszerű segítség bárki számára könnyedén elérhető.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné igénybe venni a szolgáltatásunkat, keressen bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken!

klíma szerelés

Klíma szerelésben profik vagyunk!

klíma szerelést elvégezzük Önnek is, ha már megvan az új klímája, de még nincsen, aki beszerelje. A szerelés nem vesz igénybe sok időt, ezért minél hamarabb foglal időpontot, annál hamarabb tudja beüzemelni a légkondicionálót.

https://lekarna-slovenija.com/gen…

A klíma szerelés bármikor elvégezhető, szezonban és azon kívül is. Annyi a különbség, hogy az árak változhatnak és a szabad időpontok száma is különbözik az egyes időszakokban. Érdemes tehát körültekintően foglalni időpontot a fenti tényezők miatt.

Kérje részletes tájékoztatásunkat, ha a klíma szereléshez aktuális és megbízható szakemberekre van szüksége! Az alapok nagyon fontosak, annak érdekében, hogy a berendezés később kifogástalanul működjön és a lehető legjobban ki lehessen használni. A budapesti klíma szereléshez vegye igénybe a mi segítségünket és garantáljuk, hogy nem fog csalódni abban a szolgáltatásban, amit mi nyújtunk.

A legfontosabb részletekről további tájékoztatást adunk az érdeklődőknek, elegendő írásban vagy telefonon felvenni velünk a kapcsolatot.

Klímaszerelés

Klíma karbantartás Budapesten: gyors segítség a kánikulában!

Klímaszerelés, profi, felkészült szakemberek, kedvező szolgáltatás, gyors segítség, ránk nem kell hosszú heteket várnia a karbantartáshoz!

Most, hogy már javában tombol a nyár, elengedhetetlen a klíma használata. Mielőtt a készülékeket beindítanák a felhasználók, fontos, hogy ne feledkezzenek meg a klíma karbantartásáról. Az elhanyagolt, szennyeződéssel teli berendezések óriási kockázatokat jelentenek az egészség szempontjából, ráadásul még jóval többet is fogyaszthatnak, így még a kiadások is megemelkedhetnek. Amennyiben Önnek gyors segítségre lenne szüksége a készülék rendbetételéhez, forduljon hozzánk bizalommal!

Budapesten a klíma karbantartással kapcsolatban igyekszünk gyors segítséget nyújtani az ügyfelek számára, így megakadályozható, hogy az embereknek több héten át kompromisszumot kelljen kötniük a forrósággal. Alapos, precíz munkát végzünk, minden apró részletét ellenőrizzük a készülékeknek, professzionális eszközökkel tisztítjuk őket.

Segítünk, hogy ne kelljen sokáig várnia a klíma használatára! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!